Produsele cumparate de pe warautonavi.ro pot fi returnate fara specificarea unui motiv in termen de 14 zile de la data achizitionarii acestora, conform OUG 34/2014 art. 9/1, care este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG34/2014: “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”.

Acest serviciu a fost gandit pentru a iti oferi siguranta ca esti multumit pe deplin de produsele comandate. Indiferent de motivul pentru care doresti returnarea unui produs, costurile de transport tur – retur vor fi suportate de catre tine, urmand ca tu sa primesti fie un alt produs, fara a mai achita o noua taxa de transport, fie sa primesti banii inapoi integral.

Pentru returnarea unui produs trebuie sa ne anunti telefonic, pe e-mail sau prin mesaj whatsapp. Costurile de transport generate de returul produsului vor fi suportate de catre tine.

Produsele returnate prin curier trebuie sa ajunga la adresa magazinului nostru, nu la sediul curierului sau la un oficiu postal. De asemenea, expeditiile trebuie sa fie standard, fara ramburs sau colet la schimb, iar plata transportului trebuie sa fie la expeditor. Retururile expediate prin Posta Romana sau printr-un curier care nu livreaza coletele la magazinul nostru, precum si cele pentru care se solicita ramburs sau colet la schimb nu vor putea fi preluate si procesate, acestea intorcandu-se catre expeditor.

In cazul in care nu doresti alt produs in schimb, banii iti vor fi returnati fie pe cardul cu care ai facut plata, fie prin transfer bancar, caz in care trebuie sa ne pui la dispozitie un cont in format IBAN alaturi de numele titularului contului. Banii vor fi returnati in termen de maxim 14 zile de la data receptionarii produsului.

Pentru a beneficia de serviciul de retur, produsele returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Sa fie insotite de ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele originale;
Sa fie insotite de accesoriile si componentele cu care au venit in ambalaj;
Sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte urme de montaj, vopsire sau sudura;
Sa nu fie produse aduse pe comanda la cererea expresa a cumparatorului.

Garantia produselor:

Toate produsele comercializate pe warautonavi.ro sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, pe care le vei gasi in plicul transparent in care se afla si nota de transport a curierului.

Termenul de garantie tehnica este de 12 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare. Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului defect. Garantia se aplica in conformitate cu prevederile legale in vigoare (OUG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare).

Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie montate intr-un service de specialitate autorizat pentru reparatii electrice si electronice auto (navigatii auto, sisteme de sonorizare, alarme, multimedia auto, etc.).

In cazul in care un produs s-a defectat in perioada de garantie, trebuie sa ne notificati in cel mai scurt timp si sa aduceti sau sa ne trimiteti piesa deteriorata fara urme de socuri mecanice sau parti lipsa impreuna cu copii dupa urmatoarele documente:

Factura de achizitie sau bonul fiscal emise de S.C. WAR AUTO SERVICE S.R.L.;
Dovada montarii produsului intr-un service autorizat (copii dupa devizul de montaj, si factura fiscala emisa de service);
Nota de constatare emisa de un service autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea.
De la caz la caz, produsul va fi reparat, inlocuit cu unul nou sau contravaloarea acestuia va fi restituita in termen de maxim 15 zile de la data returnarii, conform Legii 449/2003, termen necesar pentru a se constata daca produsul s-a defectat din cauza unei probleme de fabricatie sau a unei erori de montaj. In cazul in care sunt necesare verificari suplimentare si produsul trebuie trimisa catre producator pentru expertiza, termenul poate fi de 30 de zile de la data returnarii.

Garantia poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

Produsul nu a fost montat intr-un service de specialitate autorizat RAR pentru activitatea B3.3 – instalatii audio, video (aparate radio, CD, casetofon, DVD sau combinatii ale acestora) si de sonorizare si componentele acestora;
Produsul s-a defectat datorita nerespectarii instructiunilor de instalare sau utilizare din manualul acestuia;
Produsul prezinta urme de deterioari termice, mecanice sau plastice (lovituri, rupturi, deformari etc.) datorita accidentelor, intemperiilor, neglijentei in utilizare, contactului lichide sau uzurii excesive;
Produsul prezinta urme de interventie asupra softului original sau asupra componentelor hardware;
Utilizarea de acumulatori, surse de alimentare, mufe sau accesorii, altele dacat cele din pachetul aparatului;
Produsul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de producator sau exploatat in conditii necorespunzatoare;
Produsul nu are eticheta originala care identifica produsul sau sigiliul de garantie.