DATE FIRMĂ

Găsește Navigația Potrivită.

Aveți întrebări legate de navigațiile War Auto?
Completati formularul de contact!

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI

Calea Griviței 174A

București

Email:

warautonavi@gmail.com

Telefon:

0751 959 226

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum aleg navigația auto potrivită pentru mașina mea?

Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta să selectați o navigație auto potrivită pentru modelul și configurația mașinii dvs. De asemenea, oferim consultanță pentru a vă asigura că opțiunile alese satisfac nevoile dvs. specifice.

Navigațiile auto cu Android oferă o interfață familiară, suport pentru aplicații variate, actualizări software regulate și conectivitate extinsă. Ele vă permit să beneficiați de funcții precum navigare GPS, redare multimedia, apeluri hands-free și multe altele, toate integrate într-un singur dispozitiv.

Echipa noastră profesionistă se ocupă de instalare. Durata exactă poate varia în funcție de modelul mașinii și complexitatea instalării, dar de obicei, procesul este rapid și eficient. Veți primi informații detaliate cu privire la timpul estimat la momentul programării.

Oferim asistență post-instalare și service pentru toate navigațiile auto vândute de noi. Dacă întâmpinați probleme tehnice sau aveți întrebări, suntem aici pentru a vă ajuta. 

Da, majoritatea navigațiilor auto dedicate cu Android pe care le oferim sunt proiectate pentru a se integra perfect cu sistemul original al mașinii dvs. Aceasta înseamnă că puteți păstra funcțiile originale ale mașinii și să beneficiați de avantajele aduse de noul sistem Android.